Moxibustion hipertónia


TsaoTun Psychiatric Center, Department of Health, Taiwan Rövid összefoglaló Háttér Nagy érdeklődés mutatkozott a bélfajták közötti kapcsolat iránt mikrobiota és az elhízás kialakulása az elmúlt években.

Beszámoltak arról, hogy a a Firmicutes és a Bacteroidetes aránya elhízott és normál testsúlyú ember között eltér alanyok. Megállapították, hogy az emberi bél mikrobiotakompozíciói összefüggenek hosszú távú étkezési szokások és életmód. Egyre több kutatás azonban azt mutatja A bél mikrobiota összetétele rövid távú diétás beavatkozás után befolyásolható.

moxibustion hipertónia policisztás vese hipertónia

Fontos, hogy az elhízás és az anyagcsere-problémák fontos szerepet játszanak a morbiditásban és a mortalitásban skizofréniás betegek körében. Az elhízással kapcsolatos emberi bélmikrobiota készítmények lehetnek befolyásolja ennek a népességnek a számát.

moxibustion hipertónia 3 fokú magas vérnyomás

Módszer Négy hetes beavatkozás során megvizsgáljuk, hogy az étkezési rost fogyasztása kiegészítés Inulin moxibustion hipertónia a mikrobiota összetételt skizofrénia kórházi betegeknél központi elhízottság.

A résztvevők székletmintáit feldolgozzuk a beavatkozás előtt és után a mikrobiota elemzéséhez.

moxibustion hipertónia melyik bogyó hasznos magas vérnyomás esetén

Átfogó állapot.